Deals Of The Day

Service HoReCa

Echipamente HoReCa, adica a acelor echipamente si utilaje care sunt folosite in hoteluri restaurante si cafenele. Gama de aparatura, utilaje si echipamente pentru care asiguram reparatii si service HoReCa este foarte variata si se adreseaza celor care au o afacere specific domeniului.

more info

Oferta consultanta

Serviciile noastre de consultanta sunt special concepute pentru a ajuta antreprenorii sa-si construiasca afaceri de succes prin intermediul unei abordari personalizate, adaptate nevoilor si obiectivelor lor unice.

more info

SANTOEMMA CHARIS ONE

Charis-ONE este o mașină autonomă, pentru curățarea zonelor cu covoare de dimensiuni medii. Cu Charis-ONE este posibil să curățați perfect o fâșie de covor de 40 cm, îndepărtând murdăria de la baza fibrelor de covor.

more info

SANTOEMMA CHARIS DUAL

Cu Charis-DUAL este posibilă și o pre-periere profundă a covorului înainte de curățarea prin extracție, ceea ce este util pentru zonele de covoare foarte murdare.

Sistemul de aspirare Santoemma high waterlift permite o îndepărtare excelentă a murdăriei și un timp de uscare foarte scurt: covorul poate fi uscat într-o oră! Cu un nivel sonor de doar 60 de decibeli, este posibil să lucrezi fără a deranja alte persoane.

 

more info

Banda teflonata pentru masini ambalat

Panza teflonata cu antiaderență și rezistență termică ridicată

Folia teflonata se foloseste in general in industrie ca suprafata antiaderenta si termorezistenta la partea de ambalare , sudare sau lipire a multor tipuri de utilaje.

Banda teflon cu strat autoadeziv

Materialul are un strat autoadeziv, ceea ce te va ajuta considerabil la montajul acestuia pe utilajul tău. Grosimea țesăturii teflonate cu strat adeziv nu include grosimea adezivului.

Folie teflon panza teflonata

Folie teflonata cu durabilitate

Folia teflonată prezintă proprietăți antistatice și o rezistență mecanică și chimică ridicată.

Prin calitățile teflonului, printre care coeficientul de frecare foarte mic, se obține un produs cu antiaderență foarte bună și cu o stabilitate dimensională dată de țesătura din fibra de sticlă, de asemenea foarte bună.

Panza teflon cu aplicabilitate multipla

more info
19.285,00 lei

Echipament de curatare si dezinfectare pantofi

Sistem profesional curatare si igienizare incaltaminte, posete si jachete din piele, casti protectie, carpete, trolere,scaunele auto copii, etc

more info

KIT for dry fog@7micron

Kit complet pentru generarea de ceață uscată igienizantă cu modelele Santoemma: Fogger, IdroFoamRinse, Foamtec, IFR FOOD și toate modelele cu spumă densă

bulization
7 micron
 Suitable for
Fogger, IdroFoamRinse, Foamtec, FRV FOOD models and all dense foam models

more info

Gun for Turbo-nebulization@50micron

Pistol de mână pentru nebulizarea unui produs chimic de igienizare cu modelele Santoemma: Fogger, IdroFoamRinse, Foamtec, FRV FOOD și toate modelele cu spumă densă.

ebulization
50 micron 
 Optional for
Fogger, IdroFoamRinse, Foamtec, FRV FOOD models and all dense foam models

more info

Aspirator vertical BT450

Aspirator vertical ușor, robust și de încredere, ideal pentru suprafețe medii și mari cu mochetă.

 Cleaning width
45 cm
 Brush power
250W 
 Transmission
Poly-V belt 
 Filter
Sponge / HEPA 

more info

Aspirator vertical BT350

Aspirator vertical usor, robust si fiabil, ideal pentru suprafete mici si medii cu mocheta.

 Cleaning width
35 cm
 Brush power
200W 
 Transmission
POLY-V belt 
 Filter
Sponge / HEPA 

more info

Sharon-Brush pentru covoare și suprafete dure

Cea mai mică mașină autonomă, cu perie rotativă, concepută pentru curățarea profesională a suprafețelor mici de covor și podele dure. Mic, robust si foarte eficient, ideal pentru suprafete de pana la 150-200 mp.

more info

Sabrina-HOT

Cea mai mică mașină de injecție-extracție cu încălzire instantanee a apei. Compact și ușor de manevrat, potrivit pentru suprafețe mici.

more info

NEWS

Alaturate pentru cele mai noi stiri ! 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This